Doğa ile Etkileşim ve Öğrenme

Erdem Koleji Anaokulu, öğrencilerine doğa ile iç içe bir öğrenme deneyimi sunmak amacıyla “Okul Dışarıda” etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte, çocuklar doğanın sunduğu güzellikleri keşfetti, bitkileri ve hayvanları gözlemledi ve çeşitli doğa oyunları oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Doğanın içinde vakit geçirerek, çevre bilinci ve doğa sevgisi kazanmaları amaçlandı. Öğrenciler, açık havada gerçekleştirilen bu etkinlikle, sınıf ortamının ötesinde öğrenmenin tadını çıkardılar.

Takım Çalışması ve Sosyal Etkileşim

Okul Dışarıda” etkinliği, çocukların takım çalışması ve sosyal etkileşim becerilerini geliştirmeyi hedefledi. Farklı gruplar halinde düzenlenen oyunlar ve etkinlikler sayesinde, öğrenciler iş birliği yapmayı, birlikte hareket etmeyi ve birbirlerine destek olmayı öğrendiler. Bu tür etkinlikler, çocukların özgüvenlerini artırırken, aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerini de güçlendirdi. Doğa içinde yapılan grup etkinlikleri, çocukların birbirleriyle daha fazla iletişim kurmalarını ve paylaşımda bulunmalarını sağladı.

Sağlıklı ve Aktif Yaşam Alışkanlıkları

Açık havada yapılan etkinlikler, çocukların fiziksel sağlığını olumlu yönde etkiledi ve aktif yaşam alışkanlıkları kazanmalarına yardımcı oldu. “Okul Dışarıda” etkinliği kapsamında yapılan yürüyüşler, koşular ve çeşitli fiziksel aktiviteler, çocukların motor becerilerini geliştirirken, aynı zamanda enerji dolu ve sağlıklı bir gün geçirmelerini sağladı. Erdem Koleji Anaokulu, öğrencilerinin hem zihinsel hem de fiziksel olarak dengeli bir gelişim göstermelerini desteklemek amacıyla, bu tür etkinliklere büyük önem verdi.